Stadler Form Roger big ilmanpuhdistin etäohjauksella

SFROGERBIGProduct Information

Uusi versio suositusta Roger ilmanpuhdistimesta

 • Automaatti- ja yötila
 • Sisäänrakennettu ilmanlaadun ilmaisin
 • Sopii erityisesti allergikoille
 • Suodattimien vaihdon muistutus
 • Wi-Fi - Kaikkia toimintoja voidaan hallita ja seurata älypuhelinsovelluksen kautta
 • Puhdistaa 99,9% influenssaviruksista 60 minuutissa
 • Tilan koko max: <104 m² / <260 m³
 • Energiankulutus: 4–90 W
 • Äänitaso: 28–58 dB
 • Mitat: 42 x 52 x 34 cm
 • Paino: 10,5 kg

Roger big ilmanpuhdistin tarjoaa puhdasta ilmaa toimistoihin ja kotiin – kaikkiin tiloihin, joiden koko on enintään 104 m2. Kahdella anturillaan aistiva ilmanpuhdistin mittaa jatkuvasti ilman laatua ja havaitsee välittömästi epäpuhtaudet, kuten epämiellyttävät hajut, haihtuvat orgaaniset yhdisteet (VOC), siitepölyn, hienon pölyn, virukset ja bakteerit. Jos ilmanlaatu heikkenee, ilmoittaa ilmanlaatuindikaattori siitä vaihtamalla väriä. Jos älykäs automaattitila on myös aktivoitu, Rogerin puhdistusteho säätyy sopivaksi automaattisesti. Mitä saastuneempi ilma on, sitä korkeammaksi Rogerin suorituskyky käy. Tässä kauniisti muotoillussa ilmanpuhdistimessa on nyt myös kaksi pestävää esisuodatinta, sekä integroitu Sanitized®-hygieniatoiminto. Ilmanpuhdistimen ytimessä on kaksi kaksoissuodatinta, jotka ovat yhdistelmä HEPA-suodatinta ja aktiivihiilisuodatinta. Erittäin tehokas H12 HEPA-suodatin poistaa epäpuhtaudet, kuten hienon pölyn, allergeenit, siitepölyn, virukset ja bakteerit ilmasta, kun taas aktiivihiilisuodatin poistaa kaasuja. Ajastintoiminnon ja kätevän yötilan lisäksi Rogerin ominaisuuksiin kuuluu myös WiFi. Voit seurata ilmanlaatua ja hallita kaikkia Rogerin toimintoja sovelluksen kautta, jolloin puhdas ja terveellinen huoneilma on aina taattu!

CADR-arvo 736 m3/h

CADR (Clean Air Delivery Rate) ilmaisee puhdistetun ilman määrän, jonka ilmanpuhdistin pystyy tuottamaan. CADR-arvo mitataan kuutiometreinä tunnissa. Rogerin CADR-arvo määritettiin AHAM-standardiin perustuvien riippumattomien laboratoriotestien avulla. Roger big soveltuu 104 m2 kokoisiin huoneisiin ja se vaihtaa huoneen ilman 3 kertaa tunnissa. Voimakkaasti epäpuhtaalle huoneilmalle ja allergikoille Rogeria suositellaan korkeintaan 62 m2 tiloihin, joissa se puhdistaa huoneen ilman 5 kertaa tunnissa.

Saastunut sisäilma

Sisätiloissa ilma on 2–5 kertaa saastuneempaa kuin ulkona. Vietämme noin 90% ajastamme sisätiloissa ja altistumme jatkuvasti epäpuhtaalle ilmalle. Tyypillisiä epäpuhtauksia ovat haihtuvat orgaaniset yhdisteet (esim. formaldehydi), hieno ja suspendoitunut pöly, epämiellyttävät hajut, sekä virukset ja bakteerit. Allergiaoireita aiheuttavat myös siitepöly ja pölypunkit. Optimaalisesti puhdistettu ilma parantaa terveyttä ja lisää hyvinvointia, parantaa elinvoimaisuutta ja vähentää sairauksia. Stadler Form Roger, Roger Little ja Roger Big tarjoavat täydellisen ratkaisun sisäilman puhdistamiseksi epäpuhtauksista.

Ilmanlaadun ilmaisin

Roger big mittaa jatkuvasti ilman laatua antureillaan ja ilmoittaa sitten väriään muuttamalla jos ilmanlaatu heikkenee (sininen = hyvä, oranssi = keskitaso, punainen = heikko).

Esisuodattimet

Tekstiilistä valmistetut esisuodattimet poistavat karkeat pölyhiukkaset ja epäpuhtaudet ilmasta. Näin ne suojaavat kaksoissuodattimia ja pidentävät niiden käyttöikää. Integroitu Sanitized® * -hygieniatoiminto suojaa esisuodattimia mikrobien kasvulta. Esisuodattimet voidaan pestä pesukoneen hienopesuohjelmalla 30°C:ssa. Antimikrobinen suoja taataan vähintään 20 pesulle. Normaalikäytössä suosittelemme esisuodattimien pesemistä 3 kuukauden välein, kun taas allergikoille suositellaan pesemistä kerran kuukaudessa.
* Sanitized® on maailman johtava, sveitsiläinen antimikrobisten hygieniasuojauksien ja materiaalisuojauksien valmistaja.

Dual Filter™ -teknologia

Dual Filter™ -kaksoissuodatin on Roger big ilmanpuhdistimen sydän. Se on yhdistelmä HEPA-suodatinta (H12) ja aktiivihiilisuodatinta. HEPA-suodattimet poistavat ilman epäpuhtaudet, kuten hienon pölyn, siitepölyn, virukset ja bakteerit. Rogerilla on ECARF-laatumerkki ja se soveltuu erityisen hyvin allergikoille. Aktiivihiilisuodatin absorboi ilmassa olevat kaasut (pahat hajut, tupakansavun, formaldehydin, tolueenin, haihtuvat orgaaniset yhdisteet, jne.).

Suodattimien vaihto

Dual Filter™ -suodattimien kapasiteetti on rajallinen, mikä tarkoittaa, että ne on vaihdettava 8–12 kuukauden välein, riippuen niiden altistumisesta ilmalle ja kaasuille. Älykkään suodatinajastimen ansiosta Roger big näyttää tarkalleen, milloin suodattimet täytyy vaihtaa.

Hiukkasten – erityisesti virusten – suodatus

Rogerin Dual Filter™ -suodatin tuotti vakuuttavia tuloksia saksalaisen testi- ja standardisointilaitos TÜV:n testeissä (hiukkasten puhdistustesti). Roger suodattaa 100% 0,255 mikrometrin hiukkasista (testattu DIN-standardin 71460-1: 2006 mukaisesti). Vertailun vuoksi: ihmisen hiuksen paksuus on 80 mikrometriä. Suodatetut hiukkaset ovat siis 313 kertaa pienempiä. Lisätesti vahvisti vielä, että Roger suodattaa tehokkaasti 99,9% kaikista influenssa A -viruksista ** ja aerosoleista ilmassa 60 minuutissa (testattu 28 m3: n testikammiossa).
** Espanjalainen flunssa (H1N1), H1N2, Aasialainen flunssa (H2N2) ja Hongkongin influenssa (H3N2).

Laitteen hallinta sovelluksen avulla (WiFi)

Roger big on varustettu WiFi:llä ja sitä voidaan ohjata älypuhelinsovelluksella “Smart Life – Smart Living“. Ilmanlaatua voidaan seurata ja ohjata sovelluksen avulla, mikä mahdollistaa Rogeri bigin kaikkien toimintojen hallinnan reaaliajassa. Lisätoiminto, joka on käytettävissä vain sovelluksen kautta, deaktivoi laitteen painikkeet valituksi ajaksi.

SKU
SFROGERBIG
EAN code
7630850300505
Manufacturer
Stadler Form
Net Weight
10.50 kg
Gross Weight
12.35 kg