Stadler Form Roger little ilmanpuhdistin, musta

SFROGERLITTLEM21Product Information

Pienempi versio suositusta Roger ilmanpuhdistimesta

  • Automaatti- ja yötila
  • Sisäänrakennettu ilmanlaadun ilmaisin
  • Sopii erityisesti allergikoille
  • Suodattimen vaihdon muistutus
  • Puhdistaa 99,9% influenssaviruksista 60 minuutissa
  • Tilan koko max: <33 m² / <83 m³
  • Energiankulutus: 3–40 W
  • Äänitaso: 28–59 dB
  • Mitat: 33 x 45 x 17 cm
  • Paino: 5,5 kg

Roger little ilmanpuhdistin tarjoaa puhdasta ilmaa toimistoihin ja kotiin – kaikkiin tiloihin, joiden koko on enintään 33 m2. Roger little mittaa jatkuvasti ilman laatua ja havaitsee välittömästi epäpuhtaudet, kuten epämiellyttävät hajut, haihtuvat orgaaniset yhdisteet (VOC), siitepölyn, hienon pölyn, virukset ja bakteerit. Jos ilmanlaatu heikkenee, ilmoittaa ilmanlaatuindikaattori siitä vaihtamalla väriä. Jos älykäs automaattitila on myös aktivoitu, Roger littlen puhdistusteho säätyy sopivaksi automaattisesti. Mitä saastuneempi ilma on, sitä korkeammaksi Rogerin suorituskyky käy. Tässä elegantissa ilmanpuhdistimessa on nyt myös karkeammat pölyhiukkaset ja epäpuhtaudet ilmasta nappaava pestävä esisuodatin, sekä integroitu Sanitized®-hygieniatoiminto. Ilmanpuhdistimen ytimessä on kaksoissuodatin, joka on yhdistelmä HEPA-suodatinta ja aktiivihiilisuodatinta. Erittäin tehokas H12 HEPA-suodatin poistaa epäpuhtaudet, kuten hienon pölyn, allergeenit, siitepölyn, virukset ja bakteerit ilmasta, kun taas aktiivihiilisuodatin poistaa kaasuja. Ajastintoiminnon ja kokonaan sammutettavan LED-valonsa ansiosta myös hyvät yöunet ovat Roger littlen kanssa taatut!

CADR-arvo 231 m3/h

CADR (Clean Air Delivery Rate) ilmaisee puhdistetun ilman määrän, jonka ilmanpuhdistin pystyy tuottamaan. CADR-arvo mitataan kuutiometreinä tunnissa. Rogerin CADR-arvo määritettiin AHAM-standardiin perustuvien riippumattomien laboratoriotestien avulla. Roger big soveltuu 33 m2 kokoisiin huoneisiin ja se vaihtaa huoneen ilman 3 kertaa tunnissa. Voimakkaasti epäpuhtaalle huoneilmalle ja allergikoille Rogeria suositellaan korkeintaan 20 m2 tiloihin, joissa se puhdistaa huoneen ilman 5 kertaa tunnissa.

Saastunut sisäilma

Sisätiloissa ilma on 2–5 kertaa saastuneempaa kuin ulkona. Vietämme noin 90% ajastamme sisätiloissa ja altistumme jatkuvasti epäpuhtaalle ilmalle. Tyypillisiä epäpuhtauksia ovat haihtuvat orgaaniset yhdisteet (esim. formaldehydi), hieno ja suspendoitunut pöly, epämiellyttävät hajut, sekä virukset ja bakteerit. Allergiaoireita aiheuttavat myös siitepöly ja pölypunkit. Optimaalisesti puhdistettu ilma parantaa terveyttä ja lisää hyvinvointia, parantaa elinvoimaisuutta ja vähentää sairauksia. Stadler Form Roger, Roger Little ja Roger Big tarjoavat täydellisen ratkaisun sisäilman puhdistamiseksi epäpuhtauksista.

Ilmanlaadun ilmaisin

Roger little mittaa jatkuvasti ilman laatua antureillaan ja ilmoittaa sitten väriään muuttamalla jos ilmanlaatu heikkenee (sininen = hyvä, oranssi = keskitaso, punainen = heikko).

Esisuodatin

Tekstiilistä valmistettu esisuodatin poistaa karkeat pölyhiukkaset ja epäpuhtaudet ilmasta. Näin se suojaa kaksoissuodatinta ja pidentää sen käyttöikää. Integroitu Sanitized® * -hygieniatoiminto suojaa esisuodatinta mikrobien kasvulta. Esisuodatin voidaan pestä pesukoneen hienopesuohjelmalla 30°C:ssa. Antimikrobinen suoja taataan vähintään 20 pesulle. Normaalikäytössä suosittelemme esisuodattimen pesemistä 3 kuukauden välein, kun taas allergikoille suositellaan pesemistä kerran kuukaudessa.
* Sanitized® on maailman johtava, sveitsiläinen antimikrobisten hygieniasuojauksien ja materiaalisuojauksien valmistaja.

Dual Filter™ -teknologia

Dual Filter™ -kaksoissuodatin on Roger ilmanpuhdistimen sydän. Se on yhdistelmä HEPA-suodatinta (H12) ja aktiivihiilisuodatinta. HEPA-suodattimet poistavat ilman epäpuhtaudet, kuten hienon pölyn, siitepölyn, virukset ja bakteerit. Rogerilla on ECARF-laatumerkki ja se soveltuu erityisen hyvin allergikoille. Aktiivihiilisuodatin absorboi ilmassa olevat kaasut (pahat hajut, tupakansavun, formaldehydin, tolueenin, haihtuvat orgaaniset yhdisteet, jne.).

Suodattimen vaihto

Dual Filter™ -suodattimen kapasiteetti on rajallinen, mikä tarkoittaa, että ne on vaihdettava 8–12 kuukauden välein, riippuen niiden altistumisesta ilmalle ja kaasuille. Älykkään suodatinajastimen ansiosta Roger little näyttää tarkalleen, milloin suodattimet täytyy vaihtaa.

Hiukkasten – erityisesti virusten – suodatus

Rogerin Dual Filter™ -suodatin tuotti vakuuttavia tuloksia saksalaisen testi- ja standardisointilaitos TÜV:n testeissä (hiukkasten puhdistustesti). Roger suodattaa 100% 0,255 mikrometrin hiukkasista (testattu DIN-standardin 71460-1: 2006 mukaisesti). Vertailun vuoksi: ihmisen hiuksen paksuus on 80 mikrometriä. Suodatetut hiukkaset ovat siis 313 kertaa pienempiä. Lisätesti vahvisti vielä, että Roger suodattaa tehokkaasti 99,9% kaikista influenssa A -viruksista ** ja aerosoleista ilmassa 60 minuutissa (testattu 28 m3: n testikammiossa).
** Espanjalainen flunssa (H1N1), H1N2, Aasialainen flunssa (H2N2) ja Hongkongin influenssa (H3N2).

SKU
SFROGERLITTLEM21
EAN code
7630850300468
Manufacturer
Stadler Form
Net Weight
5.50 kg
Gross Weight
6.70 kg