SmellWell

Ruotsalainen keksintö imee kosteutta treenikengistä ja -varusteista: SmellWell saa kamppeesi tuoksumaan hyvältä!

Kosteus, lämpö ja ihosolut luovat täydellisen kasvupaikan bakteereille ja hajuille. Kun kosteus saadaan tehokkaasti pois, eliminoidaan samalla bakteerien ja hajujen elinehdot. SmellWell on uudenlainen tuoksupussi, joka ei ainoastaan peitä pahoja hajuja voimakkaalla tuoksulla, vaan iskee ongelman ytimeen imemällä kosteuden tehokkaasti pois.

Luonnollista ja kestävää kehitystä Ruotsista

SmellWell on kehitetty yhteistyössä ruotsalaisten urheilijoiden ja tiedemiesten kanssa. Se sisältää eksklusiivisesti kehitetyn sekoituksen Moso-bambusta saatua hiiltä, luonnon mineraaleja ja imukykyisiä ainesosia, jotka on täydennetty kevyellä, raikkaalla tuoksulla. Yhdessä ne poistavat kosteutta, deodorisoivat ja kuivattavat nappaamalla kosteuden, bakteerit ja hajut itseensä.

Mosa-bambu tunnetaan kestävän kehityksen materiaalina, joka on uusiutuva ja joka pitää varusteet kuivina ja hyväntuoksuisina luonnollisesti.

SmellWell on Reach-sertifioitu, joten se on turvallinen ihmiselle ja luonnolle. Se on 100% myrkytön ja vastuullisesti uusiutuvista ja kierrätettävistä materiaaleista valmistettu.

Pussin ulkopinta on pehmeää, kierrätettyä mikrokuitukangasta, joka on värjätty ympäristöystävällisin värein.

Helppo käyttää

SmellWell toimii kaikenlaisissa jalkineissa, urheiluvarusteissa ja kasseissa – sen kun heität pussin sisään ja annat sen hoitaa homman. Laita pussit kenkiisi silloin kun et niitä käytä ja sinulla on aina raikkaat ja terveelliset kengät käyttövalmiina. Yksi pussi kestää jopa 6 kuukautta.